Binnenvaart vacatures

Binnenvaart vacatures bij Flexsave Uitzendbureau

Binnenvaart schip

Flexsave Uitzendbureau is gespecialiseerd in werving en selectie van tijdelijk personeel voor de Binnenvaart. Dat betekent dat wij regelmatig Binnenvaart vacatures hebben. Maar ook dat wij beschikken over een ruim aanbod direct inzetbare medewerkers voor de Binnenvaart. Zoekt u of bent u iemand die ingezet kan worden binnen de Nederlandse Binnenvaart? Neemt u dan contact met ons op.

Binnenvaart vacatures die u regelmatig bij ons kunt vinden zijn:

  • Vacatures schipper
  • Vacatures stuurman gvb
  • Vacatures matroos
  • Vacatures Lichtmatroos
  • Vacatures stuurman
  • Vacatures kapitein

 

Uitzendkrachten

Medewerker binnenvaart

Wil jij werken in de Binnenvaart? Wij hebben altijd kansen voor gemotiveerde mensen. Heb je ruimschoots ervaring, beschik je over de juiste diploma’s en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwaam Binnenvaart personeel. In de Binnenvaart ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een baan met veel vrijheid.

Snel aan het werk?

Zoek je een baan binnen de Binnenvaart, ga dan naar ons overzicht vacatures Binnenvaart. Heb je interesse in een baan of wil je meer weten? Neem dan contact op met Klaas-Jan Roelfsema; ons aanspreekpunt voor vacatures binnen de Binnenvaart. Of stuur ons je gegevens via het inschrijfformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Werkgevers

Wij kennen de regels

Zoekt u een uitstekende medewerker voor de Binnenvaart? Wij weten als geen ander dat de Binnenvaart dynamisch van aard is. Daarom zijn wij volledig thuis in de wet- en regelgeving binnen uw branche. Zo weten wij exact over welke documenten en patenten een kandidaat moet beschikken om een functie te kunnen vervullen. Daarmee kunnen wij altijd snel schakelen.

U heeft een vacature?

Heeft u een Binnenvaart vacature? Dat zetten wij die direct voor u online. Waarschijnlijk is dat echter niet eens nodig. Wij beschikken namelijk over een groot kandidatenbestand met de meest uiteenlopende ervaringen en diploma’s in de Binnenvaart. Onze kandidaten zijn inzetbaar op uitzendbasis of op basis van payrolling. Door onze korte lijnen weten we daarom keer op keer de juiste match te maken. Dat maakt samenwerking wel héél gemakkelijk!

Eén aanspreekpunt

Voor al onze Binnenvaart vacatures hebben wij één aanspreekpunt. Klaas-Jan Roelfsema is dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar voor uw vragen over Binnenvaart vacatures. Heeft u vragen over de Binnenvaart? Neem dan contact met hem op. Zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.