Faq / Downloads

Vind hier je vraag en antwoord

Op onze website kun je zoeken naar een passende vacature en direct reageren.
Als je op een vacature reageert, krijg je binnen 24 uur een reactie van ons. Wij kijken of je op basis van ervaring en opleiding geschikt bent voor een bepaalde functie. Ook kun je je vrijblijvend inschrijven, samen gaan we dan kijken of we een passende vacature voor je hebben.

In jouw omgeving van Flexwrapp kun je je jaaropgave downloaden. Ook is deze per mail te ontvangen (kopie) met in achtneming van de privacy wetgeving.

Als je je uren per week declareert via Flexwrapp worden deze een week later op woensdag naar je overgemaakt en ontvang je per mail een specificatie.

In het geval je gegevens zijn veranderd, zorg dan dat je dit zo spoedig doorgeeft aan onze administratie, bij voorkeur per mail: info@flexsave.nl

Als je ziek wordt, moet je dat direct – op de eerste ziektedag – telefonisch melden via 050-7115287 of 06-29335786. Ook meld je je telefonisch ziek bij de opdrachtgever(s) waar je op dat moment werkt. De ziekmelding moet minimaal een half uur voor aanvang van je werkzaamheden plaatsvinden en uiterlijk vóór 07:00 uur ‘s ochtends.

  1. meld je beter bij Flexsave Uitzendbureau. Dat kan eenvoudig via 050-7115287 of info@flexsave.nl
  2. Meld je direct beter bij het UWV. Dat doe je via de website uwv.nl

Wij kunnen ons voorstellen dat er meer vragen kunnen zijn. Stel je andere vraag telefonisch op 050-7115287 aan een van onze medewerkers.

Of via e-mail: info@flexsave.nl

 

Klachten nemen wij serieus, van welke aard dan ook. Wij zullen ten alle tijden de privacy wetgeving in acht nemen. Klachten kunnen op twee manieren kenbaar worden gemaakt:

1: Telefonisch (050-7115287) Na afloop van het onderhoud ontvang jij per e-mail een samenvatting van de besproken klacht.

2: E-mail (info@flexsave.nl). Schrijf gedetailleerd welke klacht je hebt en je ontvangt van ons dezelfde werkdag een antwoord.