Flexsave Bouw BV

Jouw adres voor vakkrachten en nieuwkomers

Vakkrachten die via Flexsave Bouw BV aan het werk gaan, zijn geselecteerde specialisten. Maar ook de nieuwkomers selecteren wij op kundigheid. Kortom: onze mensen zijn een garantie voor kwaliteit. Uiteraard werkt Flexsave Bouw BV conform de CAO Bouw en Infra. Kenmerkend voor Flexsave Bouw BV is onze persoonlijke aanpak! Professionals die via ons aan de slag gaan, kunnen rekenen op een gedegen werkgeverschap. Wederzijds vertrouwen staat bij Flexsave Bouw BV hoog in het vaandel.

Werkzaamheden in de bouw

Werkzaamheden in de bouw brengen risico’s met zich mee. Veiligheid nemen wij zeer serieus. Aan gereedschap en materieel zijn strenge veiligheidsvoorschriften verbonden. Verantwoordelijkheid, oplettendheid en bekwaamheid zijn hierin belangrijk. Bovenstaande is uiteraard ook van belang voor onze opdrachtgevers. Flexsave Bouw BV staat bekend om het meedenken en leveren van professioneel personeel. Kortom: wij ontzorgen je volledig.

Tijdelijk personeel nodig?

Door ziekte, piekdrukte, of een onverwacht grote klus kan het zijn dat je tijdelijk personeel wilt inzetten. Flexsave Bouw BV is hiervoor het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een vakman of voor een compleet team. Dit kan voor een dag zijn, maar ook voor langere periodes. Wij beschikken over een actuele database van geselecteerde vakkrachten. 

Graag komen wij met je in contact om je te informeren over de mogelijkheden om flexibel bouwpersoneel in te zetten. Ook voor juridische vragen en tarieven kun je onze medewerkers raadplegen.

Bewijs betalingsgedrag Flexsave Bouw BV vindt u hier.

Meer weten over Flexsave Bouw BV?

Neem contact met Flexsave Bouw op als je (tijdelijk) extra personeel in jouw bouwonderneming wilt inzetten. In een geheel vrijblijvend gesprek met onze adviseurs bespreken we de mogelijkheden en een oplossing op maat voor jouw organisatie.

Screenshot van een bouwplaats op flexsave.nl

Voordelen werkgever

Voordelen werknemer

Vragen?

Terugbel afspraak