Flexsave Bouw B.V

Werknemers die via Flexsave Bouw B.V aan het werk gaan, zijn geselecteerde specialisten. Wij werken uitsluitend met geschoold personeel. Kortom: onze mensen zijn een garantie voor kwaliteit. Uiteraard werkt Flexsave Bouw B.V conform de bouw C.A.O.
Kenmerkend voor Flexsave Bouw B.V is onze persoonlijke aanpak! Professionals die bij ons de slag gaan, kunnen rekenen op een gedegen werkgeverschap. Wederzijds vertrouwen staat bij Flexsave Bouw B.V hoog in het vaandel.

Teamwerk:

Werkzaamheden in de bouw brengen risico’s met zich mee. Veiligheid nemen wij zeer serieus. Aan gereedschap en materieel zijn strenge veiligheidsvoorschriften verbonden. Verantwoordelijkheid, oplettendheid, en bekwaamheid zijn hierin belangrijk. Om fouten en ongelukken voor te zijn streven wij naar een open sfeer en een goede teamspirit.

Bovenstaand is natuurlijk ook van belang voor onze opdrachtgevers. Flexsave Bouw B.V staat bekend om het meedenken en leveren van professioneel personeel. Kortom: wij ontzorgen u volledig.

Werkgevers:

Door ziekte, piekdrukte, of een onverwacht grote klus kan het zijn dat u tijdelijk personeel wilt inzetten. Flexsave Bouw B.V is hiervoor het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een vakman of compleet team. Dit kan voor een dag zijn, maar ook voor langere periode. Wij beschikken over een actuele database van geselecteerde vakkrachten. Ook kunt u bij Flexsave Bouw B.V terecht voor PAYROLL. U heeft dan, kort gezegd, zelf een geschikte kandidaat welke u tijdelijk wilt inzetten, en door ons laten verlonen. U beperkt uw risico aanzienlijk door tijdelijk personeel in te huren of te laten verlonen. Geen arbeidsrechtelijk risico, geen risico bij ziekte, geen salarisadministratie enz enz. Het enige wat u hoeft te doen, is per gewerkt uur een factuur te voldoen.

Voordelen werknemer:

Beloning vanaf eerste dag conform inleners C.A.O

Wekelijks of 4 wekelijks uitbetaling salaris

Opbouw pensioen

Groot werkaanbod

Open sfeer

Voordelen werkgever:

Flexibiliteit

Personeelszaken worden ontzorgt

Geen risico bij ziekte

Korte communicatielijnen

In de avonduren en ‘s weekends bereikbaar

Betrouwbaar

Graag willen wij u te woord staan om u verder te informeren over de mogelijkheden om flexibel personeel in te zetten. Ook voor juridische vragen en tarieven kunt u onze medewerkers raadplegen.

Download hier de verklaring betalingsgedrag van Flexsave Bouw B.V.

Eerder afgegeven verklaringen van de belastingdienst zijn bij ons opvraagbaar.

Share This